Food cases.

pit-foodconcepts - bowls of glory

Food cases

Loopt u al tijden met dat grensverleggende idee in uw hoofd maar weet u niet goed waar te beginnen of heeft u een reststroom waar u meerwaarde in ziet? Dan lijkt het ons een goed idee daar op door te pakken en samen met ons een food case te starten. Wij helpen u de mogelijkheden in kaart te brengen en gaan samen met u aan de slag om daar een goed plan voor te formuleren.

Denk aan mogelijkheden voor een food case bij Pit-Foodconcepts bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van innovatieve food concepten, het ontwikkelen van recepturen, het beschrijven van een conceptverhaal of de zoektocht naar toepassingsmogelijkheden voor innovatieve en bestaande grondstoffen of ingrediënten. De mannen van PIT hebben expertise door de gehele food sector. Zo zijn we in staat food concepten te ontwikkelen op horeca, Retail en food service niveau. Het één versterkt het ander namelijk enorm. Zo ontstaan trends veelal op horeca niveau en worden ze mainstream geadopteerd op Retail niveau.

Zo ontwikkelen we horecaformules van leeg pand en idee in het hoofd tot draaiende vestiging waarbij we samenwerken met keukenleveranciers, architecten en aannemers. We ondersteunen allergeneninformatie, HACCP onderdelen, contacten met groothandels en die ene partij voor die ultieme gimmic. Buiten horecagerichte formules richten we onze pijlen ook op productontwikkeling in conceptvorm. Van zorgmaaltijden tot nieuwe, hippe drankjes en van drinkbaar azijn tot plantaardige eiwitbronnen.

Wij plaatsen onze werkzaamheden niet graag in een hokje en handelen het liefst proactief en op persoonlijk niveau. Een uniforme aanpak is in onze ogen niet meer van deze tijd. We leven in een tijd waarin consumentenbehoeften en marktsegmenten in rap tempo veranderen. Dat betekent dat de manier van benaderen ook mee moet gaan met deze veranderingen.

Een klein en compact team betekent dat we snel kunnen schakelen. Iets waar we in deze tijd trots op kunnen zijn. Dat willen we graag zo houden. We schakelen graag zo snel mogelijk met u om te zien waar we voor u bedrijf van meerwaarde kunnen zijn.