Concept truck.

pit-foodconcepts - bruut mobile concepts

 

Het combineren van consument en industrie klinkt erg logisch toch? Wij vinden de mening van de consument erg belangrijk en zoeken daarom de interactie met het publiek. Als innovatief food bureau zijnde is de concept truck een mooie tool om innovatieve ideeën direct bij de doelgroep te toetsen.

Mocht een food case zich lenen voor deze manier van benaderen dan zijn er altijd mogelijkheden de truck in te zetten als tool. Afgezien van deze invulling hebben we de concept truck in het leven geroepen omdat we het simpelweg super gaaf vinden om op avontuur te gaan. Achter de laptop zal het verschil niet gemaakt worden en wij zijn dan ook van mening dat mobiele conceptbeleving een grote toegevoegde waarde kan zijn.

Samen met u kunnen we de invulling van de concept truck bespreken. Zo is het mogelijk de truck als marketing of promotie tool in te zetten tijdens evenementen of promotieacties. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een smaaktest op locatie of een food event bij uw bedrijf voor de deur. En hoe klinkt een festival concept met u product in de hoofdrol uw in de oren?

De concept truck is voorzien van een professioneel BOSE sound system en LED verlichting waardoor we de sfeer geheel naar uw wensen kunnen aanpassen. Neem gerust eens contact op om te zien waarbij we u van dienst kunnen zijn. Niets is te gek en dromen mag! Dan zorgen wij voor een praktisch toe te passen invulling.

Nieuwsgierig? Bekijk hier eens een demo video van HabbEvents waarbij de concept truck centraal staat.