• pit-foodconcepts - marcus roast & toast
  • pit-foodconcepts - marcus roast & toast

Marcus Roast & Toast.

Even voorstellen

Marcus Roast  &  Toast staat zoals de naam wellicht al doet vermoeden voor totaalbeleving. Deze krachtige, nieuwe formule staat geheel in het teken van superhelden. Superhelden? Ja superhelden. En wel in de vorm van overheerlijke Club Toasty’s. Marcus Roast & Toast werkt met lokale heerlijkheden en regionale specialiteiten. De ambiance en sfeer ademen een huiskamer gevoel waarbij gezelligheid, samenzijn en genieten centraal staan. Het team van Marcus Roast & Toast werkt momenteel hard aan de ontwikkeling van de formule en de verbouwing van het splinternieuwe pand.

Website

http://marcus-food.nl/

Type project

Jan-Kees Marcus, eigenaar en creatief ondernemer van Marcus Roast & Toast, gaf Pit-Foodconcepts de ruimte mee te denken over de conceptgedachten en vertaling van deze gedachten naar gerechten en producten.

Bijdrage Pit-Foodconcepts

Pit-Foodconcepts vertaalde de conceptgedachten en identiteit van Marcus Roast & Toast naar een hippe en moderne assortimentssamenstelling. De gerechten werden door chef Rik de Hek bedacht, berekend en toegepast. Alle gerechten en producten die terug komen op de menukaart zijn in lijn met de essentie van het concept. Lokaal, streekproducten, eigentijds, uniek en gezond. De gehele invulling food & drinks kwam voor rekening van het PIT team. De implementatie loopt en Marcus Roast & Toast zal naar verwachting zijn deuren in de zomermaanden openen.

Rol

# Ontwikkeling nieuwe menukaart

# Samenstelling food & drinks

# Advies en ondersteuning keukenbrigade

# Uitwerken allergenen kaart

# Advies en implementatie food & drinks

# Kookdemo nieuwe menukaart voor keukenbrigade en overdracht