Never stop creating.

By Posted in - Innovatie on September 13th, 2016 pit-foodconcepts - zeewier producten

Als mannen van PIT zitten we zeker niet stil en werken we voortdurend richting een groter doel. Aan onze ambities en drive zal het niet liggen. Achter de schermen werken we volop aan de ontwikkeling van talloze innovaties die naar alle waarschijnlijkheid komend jaar hun weg richting de markt zullen vinden. We werken namelijk niet alleen in opdracht voor bedrijven maar ontwikkelen eigen creaties door tot praktisch toe te passen eindconcepten waar we graag zelf op door pakken. Zo werken we aan een gezonde productlijn onder eigen label waarbij zeewier, groenten en fruit centraal staan. Daar vertellen we jullie graag, wanneer het moment daar is, meer over. Keep an eye on our posts!

×
Hi There,

Nieuwsgierig geworden? Just send us an Whatsapp!

Howdy