Zeewier producten.

By Posted in - Innovatie & ZILT on January 1st, 2017 pit-foodconcepts - zeewierproducten

Zeewier heeft altijd een bijzonder plekje binnen onze organisatie gehad. Als ondernemer in food moet je idealen stellen. Voor ons is zeewier onderdeel van dat ideaal. Plantaardige alternatieven, met name op het gebied van eiwit, zijn de toekomst. wisten jullie bijvoorbeeld dat micro- en macro algen zorgen voor ongeveer 50% van de zuurstofproductie op aarde? En wisten jullie dat zeewier een filterende werking heeft van ons zeewater? Redenen in overvloed om daar op door te pakken. RVO Nederland, Stimulus Projectmanagement en MIT Zuid steunen de mannen van PIT in hun missie. Zeewier een vast onderdeel te laten zijn van ons dagelijkse voedselpatroon.

×
Hi There,

Nieuwsgierig geworden? Just send us a message!

Howdy