stoemp horecava.

By Posted in - horecava 2017 on January 5th, 2017 pit-foodconcepts - stoemp krokant

Inmiddels is Stoemp Krokant alom bekend en werken toonaangevende chefs met onze producten. De Stoemp Krokant producten worden verkocht bij o.a. HANOS, ISPC, De Kweker, Vers Select en Horesca. Met name de Belgische chef gebruikt de Stoemp Krokant producten als garnituur bij het gerecht in tegenstelling tot de Nederlandse chefs. Die gebruiken de Stoemp Krokant producten veelal als vegetarische borrelbal geserveerd in een vintage bakje met vetvrij papier en de fantastische Stoemp Saus met zwarte truffel. Men is te spreken over de toepasbaarheid. Het product komt binnen als diepvries product, wordt voor gebruik even ontdooit en word vervolgens als begeleiding van een biertje of een goede wijn aan de bar of tijdens een partij geserveerd. Met name de paarse truffelaardappel gooit hoge ogen. Partijen als Hutten Catering, toonaangevend in hun sector, werkt met de Stoemp Krokant producten. Volgende week presenteren we de Stoemp Krokant producten op ludieke wijze tijdens de Horecava 2017 te Amsterdam. Tot dan!

×
Hi There,

Nieuwsgierig geworden? Just send us a message!

Howdy