HAALBAARHEID ZEEWIER.

By Posted in - HAS Kennistransfer on January 5th, 2017 pit-foodconcepts - haalbaarheidsstudie zeewier

Februari staat bij de mannen van PIT geheel in het teken van onderzoek. Pit-Foodconcepts start een haalbaarheidstraject met HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen waarbij met name de sensoriek, houdbaarheid en verpakkingstechnologische aspecten van macro algen centraal staan. Reuze spannend en we kijken uit naar de uitkomsten van dit onderzoek. De vraag naar zeewier producten stijgt vanuit de consument en ook de media draagt zijn steentje bij aan deze hype. Inmiddels zijn steeds meer mensen gewoon geraakt met de smaak van zeewier in pure vorm. tijd om daar op door te pakken en concrete stappen te zetten. We keep you guys posted.

×
Hi There,

Nieuwsgierig geworden? Just send us a message!

Howdy