De Huyskamer ons buiten.

By Posted in - ons buiten on October 11th, 2018 Pit-Foodconcepts

Horeca totaal concept

Vorig jaar gingen de mannen van PIT al van start in Zeeland. Oostkapelle om precies te zijn. Camping Ons Buiten is onderdeel van Ardoer en benaderde ons met de vraag of wij eens naar de horecafaciliteiten konden kijken. Wat begon als het ontwikkelen van een nieuw en passend horecaconcept liep uit op een totale renovatie van alle horeca op het park. Van snackbar tot restaurant en van bar tot keuken. Alles ging op de schop onder leiding van de mannen van PIT. Een gigantische uitdaging maar man-o-man wat was het gaaf. Inmiddels is De Huyskamer al geruime tijd open en de eerste signalen zijn lovend. Van restaurant met bediening en een chef naar een full service & live cooking vers-balie midden in de zaak. Pit-Foodconcepts coördineerde het hele traject van ideefase (concept) tot de realisatie en implementatie. Vandaag de dag bewaken we het concept en zorgen we door middel van conceptonderhoud (wat we ook bieden) dat de formule insteek overeind blijft staan en dat we tijdig sturen. Howdy!

×
Hi There,

Nieuwsgierig geworden? Just send us a message!

Howdy