Food & Product concepting.

pit-foodconcepts - bowls of glory

Food & Product concepting

Loop je al tijden met dat ene grensverleggende product idee in je hoofd wat je alsmaar doet ijsberen? Wordt je vrouw, collega of partner helemaal gek van het feit dat je er telkens weer over begint maar er niets mee doet? Dan lijkt het ons tijd voor een food interventie in onze creatieve werkplaats. De mannen van PIT ontwikkelen food concept op productniveau waarbij het vertrekpunt altijd anders is. Of je nu eigenaar bent van één van de A-merk producenten van ons land of juist op het punt staat jouw product idee vleugels te geven. Wij maken geen verschil en werken altijd op zeer persoonlijke basis.

De kracht en veelzijdigheid van ons kunnen ligt met name in bovengenoemd feit. Zo ondersteunen we Nederlands beste retailers en de toeleveranciers daarvan bij het ontwikkelen van innovatieve food producten maar ondersteunen we ook kleinere partijen zoals telers van prachtige grondstoffen. Kortom, van de rabarberteler in Limburg tot de grootste pastaproducent van België en van de grootste retailers in ons land tot de producerende bedrijven in ons land. We hebben expertise op diverse food vlakken en kunnen technologie combineren met creativiteit waardoor het product altijd in balans is.

We starten met het uitwerken van een passend concept waarbij we denken aan storytelling, unique selling points, vormgeving, trends, de consument, naam, uitstraling en onderscheidende factor ofwel gimmic. Kortom, hoe zorgen we ervoor dat je productconcept geen eenmansworst wordt? Zie het ontwikkelingstraject als een Rubix Cube waarbij het vertrekpunt nooit hetzelfde is. Samen zorgen we ervoor dat jouw eigenheid en persoonlijk als bedrijf of persoon weerspiegeld wordt in het concept. Iets waar jij trots op kan zijn.

Klaar voor een kop koffie?

×
Hi There,

Nieuwsgierig geworden? Just send us an Whatsapp!

Howdy