all hands on deck concepting.

pit-foodconcepts -rik de hek

All hands on deck concepting

Wie zich bezig houdt met de ontwikkeling van food ideeën of concepten moet niet alleen kennis hebben van conceptmethoden en verslaglegging maar moet ingrediënten en producten kunnen begrijpen. Een marketeer schrijft immers een ander plan wanneer hij of zij begrijpt hoe het product gemaakt wordt of waar de grondstoffen vandaan komen.

Daarom trekken wij erop uit en ondersteunen wij onze opdrachtgevers op locatie. Een ontwikkeld concept opleveren en door naar de volgende klus? Zo zijn wij niet. De nazorg is voor ons als conceptontwikkelaars erg belangrijk. Daarom bieden wij de opdrachtgever altijd de mogelijkheid ons in te zetten in een actieve setting waarbij we het ontwikkelde concept implementeren en bewaken. Daardoor wordt een concept uitgevoerd met de essentie en de onderscheidende factor die overeind blijft staan. Denk daarbij aan het trainen van personeel, het assisteren bij de opstart van een door PIT-Foodconcepts ontwikkelde formule of het ondersteunen van nieuwe processen.

De horeca sector een bijzondere sector. Om daarin mee te kunnen denken is het van belang dat we met de voeten in de praktijk staan en kunnen communiceren op niveau. Werken op freelance basis biedt daarbij uitkomt. Afgezien van het feit dat het simpelweg erg belangrijk is om een directe link te hebben met het werkveld is het freelance werk voor ons als mannen van PIT een mooie kans om met de handen bezig te zijn. Dat houdt het spannend en uitdagend en leren we iedere dag weer nieuwe dingen die we vervolgens kunnen toepassen binnen onze food cases.

Het freelance werk biedt inzichten vanuit de eindgebruiker, bijvoorbeeld de gast die het product of gerecht eet, of juist de chef die ermee werkt. En zeg nu eerlijk, wat is nu aangenamer dan extra handjes die ook nog eens mee kunnen denken over product technische zaken of commerciële implementatie. Onze PIT chef Rik steekt graag de handen uit de mouwen.

Aarzel niet en bel ons gewoon eens om de mogelijkheden door te spreken.

×
Hi There,

Nieuwsgierig geworden? Just send us an Whatsapp!

Howdy