Horeca & Formule concepting.

pit-foodconcepts - bruut mobile conceptsHoreca & Formule concepting

Speel je al jaren met die droom om een eigen horeca onderneming te starten of zie jij jezelf niet terug in je huidige horeca concept? Why not do something with it! Een horeca concept is pas krachtig wanneer jouw onderscheidende factor zichtbaar is. Jouw gimmic, jouw persoonlijkheid, jouw visie, jouw passie en je eigen bloed, zweet en tranen. Wij helpen je die droom te verwezenlijken.

De mannen van PIT ontwikkelen al jaren horeca concepten op maat waarbij het vertrekpunt telkens weer anders is. We denken niet graag in hokjes en zijn ondernemer geworden omdat we houden van veelzijdigheid. We ontwikkelen dan ook food concepten voor bistro’s, restaurants, café’s maar ook on the go of on the fly concepten. Sector breed dus! Of het nu een foodtruck concept is of een poké bowl concept met oog op meerdere vestigingen. Wij willen ervan weten.

Allereerst ontwikkelen we een passend horeca concept waarbij we het conceptkader ontwikkelen. Denk daarbij aan logo, naam, uitstraling, look & feel, unique selling points, onderscheidende factoren, trends en hippe gimmics. Pas wanneer we een totaalconcept hebben gaan we verder. Het concept geeft je een perfect beeld van waar je naartoe gaat werken. Zie het als een kapstok waar alle elementen aan gehangen kunnen worden zonder dat de essentie verloren gaat.

Vervolgens werken we alle benodigde onderdelen die nodig zijn voor de praktische uitvoering van het concept en ondersteunen we je met het implementeren van alle onderdelen. Zo starten we met het ontwikkelen van passende producten of gerechten, berekenen we de marges, ontwikkelen we gadgets, denken we n a over de invulling van food & drinks, denken we na over allergenensystemen, communicatie met de doelgroep en fungeren we als spin in het web. Zo brengen we je in contact met groothandels, maken we samen keuzes in productleveranciers en brengen we bijvoorbeeld advies uit over welke horeca apparatuur, welke partners, welke prijzen en welke naam stellingen op de kaart.

Kortom, teveel om op te noemen en geheel afhankelijk van je behoefte. We nodigen we daarom ook graag uit voor een intake gesprek.

Tot snel!

 

×
Hi There,

Nieuwsgierig geworden? Just send us an Whatsapp!

Howdy