Samenwerking Foodsafari.

By Posted in - on August 31st, 2018 Samenwerking Pit-Foodconcepts en Foodsafari

Foodsafari & Pit-Foodconcepts gaan samenwerken

Big news! De mannen van PIT gaan een nieuwe samenwerking aan met Kim de Smit van Foodsafari. Als food innovators zijn we constant in ontwikkeling en zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om onze diensten verder uit te breiden. Wij zijn ervan overtuigd dat het aangaan van nieuwe verbindingen de key to succes is! Dit doen we door PIT helden om ons heen te verzamelen waarbij gezamenlijk DNA de noemer is. Mooie dingen ontstaan ten slotte vanuit enthousiasme en passie. De samenwerking met Foodsafari is dan ook een logische uitbreiding op de diensten van Pit-Foodconcepts. Kim organiseert al jaren trendtours in horeca en Retail voor bedrijven uit de foodretail en bezit enorm veel kennis van de markt. Dit doet ze in zowel binnen als buitenland. Ook brainstormsessies, conceptontwikkelingen en trendpresentaties in food behoren bij Foodsafari tot de mogelijkheden.

Pit-Foodconcepts heeft zich in al deze jaren ontwikkeld tot cross categorie expert in food. Zo bedienen we kanalen zoals retail, food service, horeca maar ook de productiekant van de food wereld. Door de diensten van Kim te koppelen aan de diensten van Pit-Foodconcepts zijn we samen in staat een nog betere dienst te bieden voor ons gezamenlijke netwerk. Van idee en inspiratie tot het concreet vertalen van deze creativiteit naar praktisch toepasbare concepten.

Een Foodsafari is een avontuur! Een avontuur waarbij we samen een specifieke stad op de fiets ontdekken. We bezoeken verschillende gave horeca- en/of Retail-concepten waarbij de trends duidelijk worden uitgelegd. In feite triggeren we de creativiteit en zorgen voor praktisch toepasbare output. Kim zorgt ervoor dat de geboden inspiratie goed uitsluit bij de actuele trends die relevant zijn voor uw bedrijf, missie of toekomstbeeld. Door het koppelen van de conceptontwikkelingsdienst van Pit-Foodconcepts zijn we dus in staat om de output, voortkomend uit de Foodsafari direct te verwerken in een actieplan voor ontwikkeling.

We zijn als collectief al gestart met een aantal geweldig mooie trajecten waarbij we in deze nieuwe formatie aan de bak gaan. zo mochten we als drietal aantreden in het programma De Nieuwe Lekkerbek bij Omroep MAX als zijnde professionele food coaches voor alle finalisten van De Nieuwe Lekkerbek 2018 en werken we momenteel ook nog eens aan diverse uitdagende trajecten voor de food industrie. Top dus.

Stay tuned. Howdy!

foodsafari en pit-foodconcepts gaan samenwerken

 

 

Hi There,

Nieuwsgierig geworden? Just send us a message!

Howdy
Powered by