SPRINGPLANK: STARTUP COACHING.

speciaal voor startups

Door mijn jarenlange ervaring als food strateeg en innovatiemanager in de wereld van voeding en innovatie weet ik één ding heel zeker.

Grote avonturen beginnen klein!

Startup coaching food rebelsStartups hebben de toekomst

Frisse en eigenzinnige food innovaties komen voort uit speelsheid en een tikkeltje rebelsheid. Met oog op de problematiek rondom ons voedselsysteem is er een groeiende behoefte aan rebelsheid en lef. Ondernemers die breken met “mainstream” en een product durven te ontwikkelen vanuit persoonlijke overtuiging. Daar begint echte verandering! En juist die verandering is broodnodig.

Je bent te klein

Startups zijn vaak niet zo interessant (vind ik niet hoor!). Ze hebben namelijk geen of weinig budget en ze moeten nog starten met de ontwikkeling en opschaling van hun producten. Dat maakt dat er veel bedrijven zijn die niet durven in te zetten op deze groep omdat ze er simpelweg niet genoeg aan kunnen verdienen. Gelukkig zie ik dat anders! Want ik vind het juist super nice om samen met startups stappen te zetten. Waarom? Simpel, omdat daar de fijne energie zit en de verfrissende ideeën tot bloei komen. Laat mij je helpen!

Wisselende behoefte

Als startup heb je behoefte aan ondersteuning op heel veel verschillende vlakken. Ook zal die behoefte per fase verschillend zijn. Zo wil je wellicht de ene keer sparren over je merkverhaal of doelgroep profiel en heb je juist daarna weer meer behoefte aan hulp bij het aanhaken van experts of advies over hoe je een strakke Retail pitch kunt vormen met je concept. Ik zet graag mijn eigen kennis en die van mijn netwerk voor je in.

Coaching on demand

Om jullie als startup goed te kunnen helpen denk ik graag vanuit jullie behoefte en niet zozeer vanuit die van mij. Met een laagdrempelig budget toch goede experts kunnen aanhaken en stappen richting de scale-up fasen kunnen zetten. Dat is waar jullie echt mee geholpen zijn. Daarom kun je mij aanhaken als innovatiecoach en strategiemaker voor jouw startup. Samen kunnen we jouw startup sturen en sterker neerzetten.

Dé kennisvoucher voor food startups 

Het doel van de kennisvoucher is dat jij zelf kunt bepalen voor hoeveel budget je coaching reserveert en wanneer je deze inzet. De kennisvoucher is een jaar geldig en wanneer je kaart vol is koop je gewoon weer een nieuwe. Zie de voucher als een strippenkaart met 10 ritten. 

  • € 950,00 per kennisvoucher (excl. btw)
  • de kennisvoucher is één jaar geldig
  • jij bepaalt zelf wanneer je de uren in wilt zetten
  • goed voor 10 uur persoonlijke 1 op 1 coaching

 

Startup coaching PIT Foodconcepts