realisatie & implementatie.

pit-foodconcepts accenture innovation awards

 

I want it now

Nu het food & beverage concept door de mannen van PIT is ontwikkeld begint het meest uitdagende onderdeel. Het realiseren & implementeren van het ontwikkelde concept. Concepting is bij de mannen van PIT altijd praktisch toepasbare creativiteit. Samen bekijken we stap voor stap welke hordes we moeten nemen om het concept te realiseren. Dit doen we door expertises te bundelen op persoonlijke wijze. Wij zorgen ervoor dat alle uitdagingen worden overwonnen zodat uw concept succesvol in de markt gezet kan worden.

Well now, let’s talke about it some more

In de conceptontwikkelingsfase hebben we alle bouwstenen ontwikkeld die belangrijk zijn voor uw concept.In sommige gevallen is het zelfs zo dat uw deze bouwstenen zelf al heeft ontwikkeld. Het kan dus zo zijn dat u pas bij de mannen van PIT instapt bij dit onderdeel. Geen enkel probleem! Als vertrekpunt voor het onderdeel realisatie & implementatie stellen we samen met u een projectplan op waarbij we de te overkomen uitdagingen beschrijven. Kortom, welke stappen moeten we zetten om het concept te verwezenlijken. De mannen van PIT hebben veelzijdige kennis in huis die we kunnen inzetten binnen diverse food sectoren. Zo zijn we als een vis in het water binnen de horeca sector, hebben we inmiddels al flink wat credits opgebouwd in de food productie en industrie sectoren en weten we onze weg te vinden in de wonderlijke wereld van food service of Retail.

Okay….. now what?

De mannen van PIT werken op projectbasis of op interim-basis. Geheel afhankelijk van uw voorkeur. Van het realiseren van nieuwe restaurant concepten tot innovatieve productontwikkelingen voor de industrie of productie. Wij zijn je man. In de meeste gevallen koppelen we onze expertise aan de expertise van u als opdrachtgever. Zo benutten we elkaars expertise en zorgen we voor korte, persoonlijke lijntjes. Het persoonlijke aspect is immers waar wij het verschil mee maken. Benieuwd naar de stappen die voor u van toepassing zijn? Let’s talk.

Yeah, let’s make it a succes

Dit onderdeel kan individueel ingezet worden of kan worden gecombineerd met onze andere onderdelen. Alleen interesse in het onderdeel realisatie? Give us a call. Nieuwsgierig naar de stap Twisting & Tweaking, click here.

Howdy !

 

Hi There,

Nieuwsgierig geworden? Just send us a message!

Howdy
Powered by