• broadway utrecht

amercian steakhouse broadway.

Even voorstellen

Utrecht heeft een bijzonder en bezienswaardig centrum, dat grotendeels nog door singels wordt omringd. Van noord naar zuid loopt de Oudegracht die uniek is vanwege zijn werven, lage kades waarop de werfkelders van de huizen aan de gracht uitkomen. In een van deze middeleeuwse werfkelders creëert Broadway American Steakhouse al bijna 25 jaar een stukje New York in hartje Utrecht.

Het rund- en lamsvlees van Broadway American Steakhouse is afkomstig van dieren die zich dagelijks in alle vrijheid voeden met het malse gras van de Nieuw-Zeelandse heuvels en vlakten. Door de juiste vochtigheid, het milde klimaat, de rijke bodem en het uitgestrekte landschap, zijn de heuvels en vlakten ideaal voor het houden van vee van de hoogste kwaliteit. Waar de dieren leven is het voedsel 100% natuurlijk. Het vlees wordt niet ingevroren, maar vacuüm verpakt en gekoeld verscheept. Daardoor kan het langzaam rijpen zonder waardevol vocht te verliezen. De reis van het Nieuw-Zeelandse landschap naar ons Steakhouse duurt vier tot zes weken. In die tijd bereikt het vlees zijn optimale smaak en malsheid.

Juice steaks & Famous ribs. Dat is waar het om gaat bij Broadway. De eigenaren denken na over nieuwe mogelijkheden voor de toekomst als uitbreiding op hun huidge zaak. Wat dit precies gaat zijn en hoe dit vorm gaat krijgen gaan we nader bepalen. Als start van onze samenwerking gaan we aan de slag tijdens een creatieve sessie waarbij we de conceptontwikkelingsmethode van PIT toepassen om tot de essentie te komen. Vanuit daar zetten we volgende stappen. First things first.

Website

american steakhouse broadway

Rol

# Creatieve conceptsessies

# Basis conceptontwikkeling nieuw Ribs concept

# Ondersteuning & advies

# more to come

  • American Steakhouse Broadway Utrecht
  • 01-2020