• pit-foodconcepts - casa di renzo
  • pit-foodconcepts - casa di renzo

Casa di Renzo.

Even voorstellen

Casa di Renzo brengt de authentiek Italiaanse sferen naar hartje Goirle. Het monumentale pand aan de Tilburgseweg is nieuw leven ingeblazen en na maandenlang verbouwen is het dan eindelijk zover. Casa di Renzo draait op volle toeren en met een frisse wind. De hagelnieuwe keuken maakt zijn entree op spectaculaire wijze. Bij Casa di Renzo staan de hoogwaardige Italiaans georiënteerde gerechten altijd centraal waarbij men werkt met toonaangevende streekproducten in combinatie met klassiek Italiaanse ingrediënten. Chef-kok Sep Graumans presenteert Italiaanse klassiekers op zeer eigen en innovatieve wijze.

Casa di Renzo zal in de toekomst ook een bed and breakfast functie gaan vervullen. Dit prachtige bedrijf heeft niet alleen een culinaire roeping maar vervuld daarbij ook een maatschappelijke functie waarbij beleving voorop staat. Jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt kunnen vanuit veiligheid en vertrouwen zichzelf ontwikkelen en uitdagen, waardoor er mogelijkheden worden gecreëerd om weer mee te functioneren in de huidige maatschappij.

Website

www.casadirenzo.nl

Type project

Casa di Renzo heeft de afgelopen maanden een zeer sterke groei doorgemaakt en is constant in beweging. Zo werken eigenaresse Lianne van Huijgevoort en chef-kok Sep Graumans samen aan een nieuwe Italiaanse droom en worden kosten nog moeite gespaard om de beste kwaliteit op constant niveau te kunnen bieden. Des te meer reden een goede keukenbrigade in huis te hebben om de juiste beleving over te brengen en toonaangevende culinaire gerechten op de borden te toveren.

Bijdrage Pit-Foodconcepts

Pit-Foodconcepts werkt op freelance basis voor Casa di Renzo. Als productontwikkelaar bij Pit-Foodconcepts vindt Rik de Hek het erg belangrijk link met de keuken te behouden. Bezig zijn met de producten en ingrediënten en feeling behouden met de professionele keuken. Een productontwikkelaar kan namelijk geen product ontwikkelen zonder affiniteit met de keuken, waar het immers allemaal begint. De professionele horeca keuken kent zijn eigen gebruiken en manieren. Zaak voor een productontwikkelaar van horeca georiënteerde food producten om zichzelf in te kunnen leven in deze manieren en gebruiken en constant bezig te zijn met innovatieve veranderingen op culinair gebied.

Rol

# Freelance horeca werkzaamheden

# All year around