• pit-foodconcepts - cookaholics
  • pit-foodconcepts - cookaholics

cookaholics.

Even voorstellen

Soms zijn dingen simpelweg meer dan dat ze in eerste instantie betekenen. Zo is luisteren naar muziek, veel meer dan alleen het luisteren naar geluiden. Is je eerst zoen veel meer dan een simpele kus en is het kopen van een huis veel meer dan het vinden van onderdak. Soms gaan dingen verder. Eten is beleving, een gevoel, het vertelt een verhaal. En een verhaal wordt pas echt leuk als er een verrassend einde aan zit.

Cookaholics is een vooruitstrevend en toonaangevend culinair catering bedrijf met een vooruitstrevende visie op gastvrijheid. Vanuit de catering keuken in Tilburg verzorgen ze door heel Nederland bijzondere bijeenkomsten; lunches, diners, recepties, feestavonden, bruiloften en bedrijfsevenementen. Bijzonder ? Jazeker, want geen enkele gelegenheid is hetzelfde. Zo krijgt iedere gelegenheid, groot of klein, de aandacht en liefde die het verdiend. Naast een uitdagende presentatie neemt het culinaire aspect een belangrijke rol in. Een dagverse (regionale) inkoop, creatieve koks en spontane bediening dragen bij aan een culinair prachtproduct.

Cookaholics is de frisse wind in catering land. Met live bereid eten, verse en veelal streekproducten. Waarbij men uit liefde voor ingrediënten vaak kiest voor duurzaam en biologisch. Cookaholics staat voor culinaire catering op topniveau!

Website

http://www.cookaholics.nl/

Type project

Cookaholics heeft de afgelopen jaren een zeer sterke groei doorgemaakt en is constant in beweging. Zo werken ondernemers Bart Kolen en Gijs van der Velden voortdurend aan nieuwe projecten. Des te meer reden een goede keukenbrigade in huis te hebben om de juiste beleving over te brengen en toonaangevende culinaire gerechten op de borden te toveren.

Bijdrage Pit-Foodconcepts

Pit-Foodconcepts werkt op freelance basis voor Cookaholics. Als productontwikkelaar bij Pit-Foodconcepts vind Rik de Hek het erg belangrijk link met de keuken te behouden. Bezig zijn met de producten en ingrediënten en feeling behouden met de professionele keuken. Een productontwikkelaar kan namelijk geen product ontwikkelen zonder affiniteit met de keuken, waar het immers allemaal begint. De professionele horeca keuken kent zijn eigen gebruiken en manieren. Zaak voor een productontwikkelaar van food producten voor de horeca en food service om zichzelf in te kunnen leven in deze manieren en gebruiken en constant bezig te zijn met innovatieve veranderingen op culinair gebied.

Rol

# Freelance horeca en catering werkzaamheden

# All year around