• pit-foodconcepts - curry up
  • pit-foodconcepts - curry up
  • pit-foodconcepts - curry up to go

Curry-Up streetfood.

Even voorstellen

Het team van Pit-Foodconcepts is voortdurend in beweging, zo werken we in onze creatieve werkplaats aan projecten die we voor derden doen en hebben we daarnaast nog voldoende ambitie om eigen ontwikkelingen naar een hoger niveau te tillen. Simpelweg vanwege het feit dat deze innovatieve ideeën te kansrijk zijn om zomaar op een stoffige plank te plaatsen. Wij houden van proactief handelen en denken dan ook graag alvast een aantal stappen vooruit.

Curry Up! is één van die eigen ontwikkelingen die anders op diezelfde stoffige plank zou eindigen. Zonde ! Dat doen wij dus even helemaal anders. Proactief handelen heeft vele voordelen, zo kijken wij naar opkomende trends en gaan daar zelf alvast mee aan de slag. Op die manier blijven we ons team uitdagen en blijven we daarbij de grens op zoeken om onszelf te ontwikkelen.

Type project

Streetfood is hot en happening. Foodtrucks schieten als paddenstoelen uit de grond en op iedere hoek van de stations verschijnen nieuwe food concepten. Tijden veranderen en bovendien veranderen de leef methode van onze medemens in hoog tempo. Zo heeft men altijd haast, moet alles onderweg nog even vlug naar binnen worden geduwd en moeten de handjes daarbij het liefst schoon blijven want het is natuurlijk niet de bedoelding dat je met die perfect geteilde Hipster baard vol met curry op het werk verschijnt.

Bijdrage Pit-Foodconcepts

Wij van Pit-Foodconcepts staan voor uitdaging. We houden ervan. Door Hogeschool HAS in Den Bosch werden we benaderd om deze uitdaging aan te gaan. Het ontwikkelen van een nieuwe streetfood verpakking te ontwikkelen voor een streetfood curry concept. We bedachten een slimme, handzame streetfood verpakking waar curry, rijst en naanbrood uit gegeten kon worden. We visualiseerde dit idee en maakte door middel van een dieptrekmethode een prototype van de verpakking. Het resultaat, een handzame To Go verpakking waar rijst afzonderlijk van twee soorten curry en een topping met naan brood, uit kan worden geschept zonder daarbij je driedelig maatpak te vervuilen. Smakelijk!

Rol

# Conceptontwikkeling

# Prototype verpakking met dieptrekmethode

# Conceptbeschrijving en storytelling

# To Go aspecten implementeren