• GARNITURE / Credits: Amber Meulenbroeks / OAK Food
  dekroonophetgerecht_foodfotografie_verpakkingsontwerp_foodservice
 • garniture_logo_rgb-11
 • GARNITURE / Credits: Laura Voet
  foodfotografie_labels_verpakking_garniture_foodservice
 • GARNITURE / Credits: Laura Voet
  garniture_brandbook_0920
 • GARNITURE / Credits: Amber Meulenbroeks / OAK Food
  garniture_kroon_op_gerecht
 • GARNITURE / Credits: Laura Voet
  garniture_logo_rgb-13
 • GARNITURE / Credits: Laura Voet
  labels_verpakking_ontwerp_garniture_foodservice
 • GARNITURE / Credits: Laura Voet
  garniture_logo_rgb-24
 • GARNITURE / Credits: Laura Voet
  garniture_logo_rgb-02
 • GARNITURE / Credits: Laura Voet
  garniture_logo_rgb-03
 • GARNITURE / Credits: Laura Voet
  productgroepen_verpakkingsdesign_ontwerp_labels

garniture – de kroon op je werk.

 

STRATEGIEVORMING & STORYTELLING,

AANJAGEN & MERK DNA

HIGH END CONVENIENCE

 

De vraag

Geert Stelten is een ervaren kok en meester createur. Sinds jaar en dag staat hij aan het roer van creatie bij GARNITURE België. Garniture produceert kwalitatief uitzonderlijke horecagarnituren voor de Millennial chef. Mooie en bijzondere garnituren met oog voor detail en een bijzondere twist. Beleven staat centraal en het ontzorgen van de chef is hoofdfocus. Geert vroeg ons: kunnen jullie me helpen met het vormen van een sterke conceptbasis, een sterk merkverhaal en de juiste positionering en lading van mijn mooie producten. Natuurlijk kunnen we dat Geert!

Credits

Alle credits voor het toffe design van de verpakkingen en huisstijl gaan uit naar Laura Voet. Dit project was echt een team effort. Dries vormde de strategische conceptbasis, Laura Voet vertaalde de conceptbasis naar een waanzinnige branding en verpakking en Amber Meulenbroeks nam foodstyling en fotografie voor haar rekening.

Het resultaat

Van brandende flambeervloeistoffen tot crème van olijfolie en vanille. Altijd uniek en bijzonder zonder afbreuk te doen aan gebruiksgemak en kwaliteit. Niets is Geert te gek en zijn producten zijn dan ook razend populair in Nederland en België. Het was tijd voor Garniture om op te schalen, om meer naamsbekendheid te scoren en om het concept volwassen te doen worden. Tijd voor PIT Foodconcepts

P IT Foodconcepts mocht voor Geert Stelten een fantastische leuke opdracht uitvoeren. Het vormen van een strategisch en creatief concept als basis voor zijn Garniture producten. De producten waren al top, daar hoefde niet meer aangepakt te worden. Waar het aan ontbrak was eigenheid, visie en een waterdicht verhaal. Een verhaal waarbij we de chefwaardige kwaliteit, het gebruiksgemak en de why-factor centraal hebben gezet. Garniture – jouw basis van culinaire creaties was geboren! We vormde de kapstok voor creatieve uitingen inclusief DNA, doelgroep profiel, trendanalyse en unieke strategie met positionering. Jouw signatuur, onze garnituur. Bedacht vanuit de propositie en behoefte van de doelgroep om eigen creaties (met een beetje hulp) op tafel te kunnen zetten. De producten van Garniture maken chefwaardig bereiden super gemakkelijk. De producten zijn verkrijgbaar bij de horecagroothandels en zijn vanaf nu verkrijgbaar in een verfrissende verpakking met unieke branding.

Ontdek dit super unieke high end convenience merk!

Instagram

Website

Facebook

LinkedIn

 • Garniture
 • 2020-2021
Ontdek meer!