deelen verswaren inspiratie theater pit-foodconcepts jeremy vermolen

Deelen Verswaren.

Even voorstellen

Deelen Verswaren is al jaren lang een gewaardeerde groothandel en specialist in verswaren van hoogstaande kwaliteit. Van heerlijke salades tot vleeswaren en van ambachtelijke zuivel tot overheerlijke deegwaren. Deelen Verswaren is een flexibel en vooruitstrevend bedrijf. Zo ligt de focus altijd op servicegerichte kwaliteit en het ondersteunen van de food sector op persoonlijk en gedreven wijze. Deelen Verswaren beleveren tal van food bedrijven. Van business to business tot de kleine zelfstandige en van hotel tot camping. Als het met verswaren te maken heeft, wil Deelen Verswaren ervan weten. Het team van Deelen Verswaren is constant in beweging en op zoek naar de juiste producten om uw onderneming te laten excelleren. Van toonaangevende slagerijen tot gespecialiseerde groentenjuweliers.

Website

www.deelen-verswaren.nl 

Verswereld

Deelen Verswaren organiseert ieder jaar weer een prachtige vakbeurs waarbij het beleven van verswaren centraal staat. Tijdens dit toonaangevende evenement vinden honderden mensen uit de food sector hun weg naar deze prachtige belevingsbeurs. De mannen van PIT staan al jaren in het middelpunt van deze vakbeurs. Samen met topkok Jeremy Vermolen bestuiven we het centraal gelegen kookarena waarbij we koken met de meest geweldige verswaren van de leveranciers om ons heen. Alle leveranciers van Deelen Verswaren bemannen een stand tijdens de vakbeurs waarbij de mannen van PIT op conceptmatige wijze tonen hoe de producten op creatieve wijze gebruikt kunnen worden. Gekoppeld aan opkomende of huidige foodtrends gaan wij aan de bak. Met name het innovatief en vernieuwend toepassen van verse groenten, fruit, vlees, vis en delicatessen staan daarbij centraal. Denk daarbij aan pulled pork van Jackfruit, poké bowl van tropische groenten of bubble wafels met hartige en verse toppings.

Pit-Foodconcepts & Deelen Verswaren

De mannen van PIT ontwikkelen innovatieve food concepten voor diverse food sectoren. Zo ook voor de horeca sector. In de meeste gevallen betreft het hier opstartende restaurant, streetfood ondernemers of franchise ingestoken formules. De concepten die we daarbij ontwikkelen zijn in de meeste gevallen van A tot Z en van idee tot realisatie. From scratch! Dit betekend veelal dat we ook op zoek gaan naar de invulling van de door ons ontwikkelde concept pilaren. De grondstoffen, ingrediënten en partners zijn daarbij belangrijk. Traditionele groothandels zijn niet altijd de beste keuze en ieder concept vraagt weer om een andere aanpak. Deelen Verswaren is samen met Pit-Foodconcepts een avontuur aangegaan waarbij Deelen Verswaren bij nieuwe ontwikkelde concepten van de mannen van PIT als leveranciers op zal treden wanneer dit past in de setting en de doelstelling. Een unieke samenwerking tussen een creatief bureau en een actieve schakel in het geheel van idee tot realisatie. Top!

Rol

# Conceptontwikkeling horecasector

# Implementatie groothandels & leveranciers

# Ondersteuning horecaondernemers

# Allergenenlijsten, infographics gerechten en kostprijsberekeningen

# Gerecht samenstellingen, menuontwikkeling en receptuur ontwikkelingen

# Margeberekeningen en totale ondersteuning bij het starten van een horecazaak

# Ondersteuning van idee tot realisatie, implementatie en nazorg

# Jaarlijkse kooksessies tijdens het Deelen Verswaren Verstheater

# Ondersteuning groothandels, product demo’s en inspiratie