• pit-foodconcepts - habbevents
  • pit-foodconcepts -rik de hek
  • pit-foodconcepts - mobiele concepten streetfood
  • pit-foodconcepts - habbevents
  • pit-foodconcepts - habbevents mobiele concepten
  • pit-foodconcepts - bruut mobile concepts truck
  • pit-foodconcepts - dries habraken

HABBevents.

Even voorstellen

Habbevents is een jonge organisatie met een passie voor het verzorgen van entertainment op feesten en evenementen. De onderscheidende sfeerconcepten past Habbevents al jaren met succes toe op bruiloften, privéfeesten, bedrijfsfeesten, tuinfeesten en andere evenementen. Daarbij werkt men nauw samen met een divers netwerk van erkende artiesten.

HabbEvents is trots op het brede netwerk van ervaren artiesten, welke door de jaren heen speciaal voor u zijn geselecteerd. HabbEvents is van alle markten thuis en bied een verscheidenheid aan sfeermakers. Zo kan men kiezen uit een live 50′s rock ‘n roll bandallround coverband, een ballonnenclownzangeresdj met saxofoon of één van de allround Dj’s. Een feest of evenement is meer dan alleen een verzameling van mensen: het is een beleving. HabbEvents houdt zich constant bezig met het creëren van nieuwe belevingen en ziet kansen in de behoeften van het hedendaagse publiek. De DJ-Booths zijn ontwikkeld op basis van deze filosofie en hebben zich bewezen als onmisbare factor op feesten en evenementen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Alle DJ-Booths zijn handgemaakt en exclusief verkrijgbaar bij HabbEvents.

Het team van HabbEvents is gespecialiseerd in het organiseren van feesten op locatie. Thuis in de tuin, binnen in een gehuurde locatie of op een openluchtlocatie naar keuze. Telkens weer maakt dit prachtige team er een bijzondere gebeurtenis van. Het totaalplaatje; van styling en catering tot en met de tent en entertainment. Dat is waar het om gaat. Heb je al dingen zelf geregeld? Geen probleem. Bij HabbEvents bent u ook aan het juiste adres voor onder andere losse sfeerobjecten, artiesten en entertainment-pakketten.

Website

http://habbevents.nl/

Type project

De groeiende behoefte van de consument veranderd voortdurend. Habbevents groeit graag met deze behoefte mee en speelt daarom steeds vaker in op de organisatie van totaal festiviteiten. Eten en drinken in de vorm van innovatieve concepten zijn een prachtige aanvulling op dit geheel. Steeds vaker spreekt de consument de behoefte uit een totaalsfeer neer te willen zetten met oog voor ieder detail. Habbevents is specialist in sfeerbeleving op locatie.

Bijdrage Pit-Foodconcepts

Pit-Foodconcepts werkt op freelance basis voor Habbevents met als doel totaalconcepten uit te werken en uit te voeren op locatie. Samen met het team van Habbevents signaleren we kansen en vormen we deze kansen om tot food concepten die een aanvulling zijn op het assortiment van Habbevents. Zo denken we mee over food trends en steken we de handen uit de mouwen tijdens events, festivals of bedrijfsfeesten waar conceptbeleving in food & drinks centraal staan.

Rol

# Freelance horeca en catering werkzaamheden

# Signaleren kansen food & trends

# Ondersteunen events op locatie

# Uitwerking concept ideeën