• Happy Trials - designcredits Laura Voet
 • happy trails - design credits laura voet
 • Happy Trials - designcredits Laura Voet
 • Happy Trials - designcredits Laura Voet
 • happy trails verpakkingen chocolade balletjes pit foodconcepts
 • huisstijl en verpakkingsontwerp happy trails
 • happytrails caramel breeze
 • happy trails - design credits laura voet
 • happytrails smaak cookie island verpakking
 • happytrails chocolademerk velvet skies
 • happy trails - design credits laura voet

HAPPY TRAILS – UNLOCK YOUR HAPPY PLACE.

STRATEGIE & CONCEPTVORMING

CHOCOLATE COVERED

CRUNCH BALLS

De vraag

Kun je ons helpen bij het ontwikkelen van een sterke merkbasis en conceptstrategie voor “malteser like” chocolade crunch balletjes? Het concept moet internationaal toegepast worden en voor mainstream Retail passend zijn. Sure we can! Let’s go..

Design credits

Alle credits voor het ontwerp van de huisstijl en de verpakkingen zijn voor Laura Voet. Ze heeft zichzelf wederom overtroffen en dit geeft maar weer aan hoe tof onze samenwerking is. Van concept en strategie tot mega tof design met internationaal allure!

Find your happy place

Onze snoepjes helpen je om bij jouw ultieme happy place te komen. Die plek waarvan je wist dat deze bestond maar waarvan je geen idee had hoe je er moest komen. Maar na een goede snaaisessie weet jij inmiddels wel beter! Je weet nu hoe je even kunt ontsnappen wanneer jouw dat uitkomt. En nu de belangrijke vraag! Deel jij je happy place met iemand anders of houd je dit geheim lekker voor je? See you in paradise!

The happy trail

Geïnspireerd op het verhaal van de freedom trail waarbij een jeugdige en vrije generatie op zoek ging naar de ultieme plek om te genieten van de mooie dingen in het leven. Onder het motto: indulce yourself.  De poort/route naar die speciale plek waar iedereen in zijn gedachte wilt zijn. Die plek waar alles kan, waar alles mag en waar dromen werkelijkheid zijn. Die plek waar de tijd stil staat en waar stress niet bestaat. The happy trail is een merk waarbij het “unlocken” van de poort naar een andere wereld centraal staat. Na het eten van een snoepje zak je in gedachten weg en wordt je op karamelgolven en roze wolken naar jouw happy place gebracht. Een unieke ervaring die jou even alles doet vergeten en waar jij in alle rust kunt genieten!

Brand story

Hey moraalridder! Ga je lekker? Daar zit je dan met je schaaltje haverkwark en Detox smoothie. Even pauze bij je ó-zo-toffe en zinvolle baan. Een dag van een vrijbuiter gaat niet over rozen! Surfen op je bureaustoel of luchtgitaar spelen met je kat. Dat mag gewoon he! Je mag namelijk best eens wat vaker genieten… Even cheaten! Na al dat groenvoer en die bootcamp afbeul sessies in de sportschool heb jij wel een magisch momentje verdiend toch?

Zwier je smartphone in de lade, zet je vriend of vriendin even op mute en pak jouw moment! “Follow the happy trail”en jij zult jouw ultieme genietmoment beleven. Roze wolken liften je van de bank. Felgekleurde kronkelpaden voeren je, in een zoevend, magisch busje, naar een bijzondere plek. Dit is die plek! Die plek waar jij al de hele dag naartoe wilde. YOU FOUND YOUR HAPPY PLACE! Een magische plek waar alles kan en mag.

Hier is iedereen blij en niemand die er denkt aan morgen. Je wist dat deze plek bestond, maar hoe je er moest komen was voor jou nog een raadsel. Dat is precies waar The Happy Trail voor staat. Ultiem genieten in je eigen cocon. Jouw eigen happy place om even lekker bij te tanken. Paradise awaits!

Ontdek dit toffe chocolademerk!

Instagram

Website HAPPY TRAILS

 • Yool food concepts & Stadsgenootjes
 • 11-2021
Ontdek meer!