• HAS Hogeschool Pit-Foodconcepts

HAS HOGESCHOOL.

Even voorstellen

HAS Hogeschool en HAS Kennistransfer & Bedrijfsopleidingen vallen onder dezelfde vlag. HAS Hogeschool is gericht op de studentenopleidingen waarbij food professionals worden klaargestoomd voor de food sector. HAS Kennistransfer & Bedrijfsopleidingen is de zakelijke tak van HAS Hogeschool waarbij men zich richt op kennisoverdracht in de B2B food sector. HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen is dé hbo-opleider voor professionals in agro, food en leefomgeving. Ze ondersteunen al ruim 25 jaar professionals bij hun ambitie te groeien in hun loopbaan. Bij HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen denken ze graag mee met de ontwikkelvragen van jou als cursist én die van jouw organisatie. Daarom bieden ze diverse opleidingsvormen aan, van korte cursus tot volledige studie. In de opleidingsvormen bieden ze een combinatie van contactonderwijs en afstandsleren (e-learning). Coaching en begeleiding kunnen naar wens worden ingezet. De bedrijfsopleidingen komen tot stand in nauwe afstemming met partners en opdrachtgevers. Vakdocenten van HAS Hogeschool en gastdocenten uit het bedrijfsleven verzorgen de lessen en excursies. Zij dagen jou als cursist elke keer weer uit de aangereikte kennis en de getrainde vaardigheden direct toe te passen.

Website

www.hashogeschool.nl

www.haskennistransfer.nl

Project hybride zuivel

Pit-Foodconcepts is de vaste partij voor HAS Hogeschool en HAS Kennistransfer als het gaat over conceptontwikkeling. Door onze jarenlange ervaring in de sector voeding en innovatie, met onze specialisatie conceptontwikkeling, zijn we in staat om food professionals goed te ondersteunen. Pit-Foodconcepts heeft invulling gegeven aan de 8-daagse food conceptontwikkelingstraining waarbij focus ligt op het uitwerken van vooruitstrevende food concepten voor toonaangevende bedrijven. Pit-Foodconcepts ondersteunde tijdens deze trainingen eerder al bedrijven zoals Bonduelle, Hessing Supervers en ZON Fruit & Vegetables. Pit-Foodconcepts is specialist in het trainen en opleiden op rebelse wijze, vanuit praktijk. Zo verzorgen wij ook interne trainingen bij bedrijven. Prominent en ZON Fruit & Vegetables gingen u al voor. We zijn trots op het feit dat we de HAS organisatie mogen versterken met onze kennis en dat deze kennis als zeer professioneel wordt ervaren door de cursisten. Zo kregen we een gemiddelde beoordeling van 8,9 tijdens de laatste cursusronde.

Rol

# Cursusleider conceptontwikkeling food

# 8-daagse cursus voor food professionals uit de internationale sector voeding & innovatie

# B2B training

# Opstellen lesmateriaal

# Uitvoering 8-daagse cursus met 1-op-1 begeleiding

# Afsluiting met live cases uit de markt