• de kazerne logo design pit-foodconcepts
  • de kazerne
  • pit-foodconcepts - liaison food collective - de kazerne
  • de kazerne
  • pit-foodconcepts - cookaholics
  • de kazerne

de kazerne.

Even voorstellen

Bart is een veelzijdige baas en is altijd bezig met nieuwe smaken en nieuwe tools om die smaken te uiten en tot de gast te brengen. Dit doet hij onder andere via zijn bedrijf Liaison Food Collective en zijn eigen restaurant genaamd De Kazerne Oisterwijk. De roots van Liaison, onder leiding  van Bart Kolen, liggen binnen het horeca segment. Liaison  participeert inmiddels binnen een aantal te gekke bedrijven. De focus van Liaison ligt op het ontwikkelen van food strategieën en het opzetten en verfijnen van keukenprocessen op hoog niveau. Persoonlijke ontwikkeling is daarbij een belangrijkste drijfveer. Liaison brengt creativiteit, kennis en een flinke portie energie. Naast horeca is men ook actief binnen het Retail segment en heeft Liaison een sterke band met de zorgsector.

Bart Kolen legt daarbij de focus op het ontwikkelen voor derden en het doorontwikkelen van eigen initiatieven. Dat concurrentie niet bestaat tonen we aan door de samenwerking en interactie tussen Pit-Foodconcepts en Liaison aan te gaan. Elkaar versterken, uitdagen en prikkelen, daar gaat het om. De slogan van Liaison luid dan ook niet voor niets ‘The creative adult is the child who has survived’

De Kazerne is inmiddels verbouwd en geopend. De eerste signalen zijn top want de zaak is goed gevuld en de keuken wordt mega goed beoordeeld. Ga zeker allemaal eens eten en oordeel zelf!

Website

www.dekazerneoisterwijk.nl

Type project

Met De Kazerne in Oisterwijk gaat ondernemer Bart Kolen zijn dromen en ideeën realiseren. De kennis die Bart heeft opgedaan binnen de food wereld is slechts het begin van wat komen gaat. De ontwikkeling van een aantal innovatieve producten is reeds gestart onder de vlag van De Kazerne in Oisterwijk.  De Kazerne is gevestigd in Oisterwijk op het Leerfabriek terrein. Een enorm gaaf, industrieel terrein. Het pand van De Kazerne is letterlijk een oude brandweerkazerne.

Bijdrage Pit-Foodconcepts

Pit-Foodconcepts heeft een zeer persoonlijke band met ondernemer Bart Kolen. Zo voelt ons creatieve kantoor voor deze baas met baard eerder aan als een koffiebar en uitlaatklep waarbij creatieve hersenspinsels je geregeld om de oren vliegen. Pit-Foodconcepts hielp De Kazerne met het ontwikkelen van het bedrijfslogo en vertaalde wat ideeën voor innovatieve producten naar tastbare designs. Niets schokkends, just coolstuff ;)

Rol

# Ontwerp logo De Kazerne Oisterwijk

# Ontwerp logo & huisstijl Mr. Pickles zoetzuur