educate-to-relate

educate to relate program.

 

STRATEGIEVORMING, KENNISDELING,

CONSULTANCY EN ACTIEF

SAMENWERKEN IN DE KETEN

 

De vraag

Kun je ons helpen om purpose driven verandering te realiseren, met oog op positive change in de foodsector, door kennis te delen en door actief samen te werken in de product ketens?

educate to relate

EDUCATE TO RELATE is voor ons een manier om betrokken te blijven bij onze toekomstige verschilmakers en om samen te bouwen aan een duurzame toekomst. Door elkaar scherp te houden, door kennis te delen en door elkaar uit te dagen zorgen we voor gemeenschappelijk DNA.

Wat achtergrond info

HAS Hogeschool…..het is simpelweg een begrip in de wereld van Agri Food & Business. HAS Hogeschool is gericht op de studentenopleidingen waarbij o.a food professionals worden klaargestoomd voor de sector. HAS Kennistransfer & Bedrijfsopleidingen was voorheen de zakelijke tak van HAS Hogeschool waarbij men zich richtte op kennisoverdracht in de B2B food sector. Tegenwoordig zijn beide ondergebracht onder de naam HAS Hogeschool waar zowel student als professional terrecht kan voor opleiding, project en bijscholing. Bij HAS Hogeschool denken ze graag mee met de ontwikkelvragen van jou als cursist én die van jouw organisatie. Daarom bieden ze diverse opleidingsvormen aan, van korte cursus tot volledige studie. In de opleidingsvormen bieden ze een combinatie van contactonderwijs en afstandsleren (e-learning). Coaching en begeleiding kunnen naar wens worden ingezet. De bedrijfsopleidingen komen tot stand in nauwe afstemming met partners en opdrachtgevers. Vakdocenten van HAS Hogeschool en gastdocenten uit het bedrijfsleven verzorgen de lessen en excursies. Zij dagen jou als cursist elke keer weer uit de aangereikte kennis en de getrainde vaardigheden direct toe te passen.

Diverse samenwerking

Onze samenwerking met HAS Hogeschool is erg divers. Lees hieronder op welke manieren we samenwerken om samen impact te maken in food!

B2B opleiding conceptontwikkeling in Food

PIT Foodconcepts is de vaste partij voor HAS Hogeschool als het gaat over conceptontwikkeling en innovatie in voeding. Door onze jarenlange ervaring in de sector voeding en innovatie, met onze specialisatie conceptontwikkeling, zijn we in staat om food professionals goed te ondersteunen en te helpen ontwikkelen. PIT Foodconcepts heeft meerdere studiejaren invulling gegeven aan de 8-daagse opleiding Conceptontwikkeling in Food waarbij focus ligt op het uitwerken van vooruitstrevende food concepten voor toonaangevende bedrijven. PIT Foodconcepts ondersteunde tijdens deze trainingen eerder al bedrijven zoals Bonduelle, Jumbo Supermarkten, Rabobank, Hessing Supervers, Unilever  en ZON Fruit & Vegetables. Pit-Foodconcepts is specialist in het trainen en opleiden op rebelse wijze, vanuit praktijk. Zo verzorgen wij ook interne trainingen bij bedrijven. Prominent en ZON Fruit & Vegetables gingen u al voor. We zijn trots op het feit dat we HAS Hogeschool al jarenlang mogen versterken met onze kennis en dat deze kennis als zeer professioneel wordt ervaren door de cursisten. Er zijn al tal van verfrissende productinnovaties in de markt gezet die hun oorsprong vonden binnen onze cursus. Niets mooier dan dat!

Adviseur innovatietrajecten

PIT Foodconcept wordt door HAS Hogeschool veelal ingezet als adviseur en actieve kracht binnen een veelzijdigheid aan opdrachten. De onderwerpen en opdrachtgevers lopen zeer uiteen wat het zo ontzettend gaaf maakt. Van groene en duurzame productontwikkelingen tot het strategisch ondersteunen van vragen uit de markt. Dit loopt uiteen van de nieuwe zorg of alternatieve eiwitten tot concepten rondom een plantaardige en planeetwaardige toekomst. Kortom, veelzijdig, dynamisch en ontzettend gaaf!!

Kennistrajecten Rabobank 

Rabobank heeft een intensieve samenwerking met HAS Hogeschool waarbij HAS Hogeschool het team van Rabobank Nederland bijspijkert op het gebied van purpose driven food en future proof concepting. PIT Foodconcepts verzorgd een aantal keer per jaar deze Rabobank sessies waarbij Dries het team van Rabobank meeneemt in de wereld van voeding en innovatie. Duurzaam ondernemen, circulair denken en het naar waarde schatten van Millennial gedreven trends staat daarbij centraal.

Route to market trajecten 

We werken samen met studenten van HAS Hogeschool waarbij we ze voorzien van actuele business cases waar ze aan kunnen werken. Kennisdeling staat namelijk centraal bij ons. We voerde eerder al een traject rondom de haalbaarheid van zeewierproducten samen uit.

Ontdek deze ijzersterke partner in food innovation!

Facebook

Website

LinkedIn

Instagram

Twitter

  • HAS Hogeschool
  • 2109/2020/2021
Ontdek meer!