• pit-foodconcepts pilot studio

pilot studio.

Even voorstellen

Pilot Studio produceert intelligente televisieprogramma’s van zeer hoge kwaliteit en geeft daarbij altijd een toonaangevende twist aan het geheel. Programma’s zoals Jinek, RTL GP Magazine, Hoe heurt het eigenlijk?, Beste Kijkers, Flavor Fav en De Nieuwe Lekkerbek behoren tot het portfolio van deze studio. Zo komen diverse vooruitstrevende liveshows, documentaires, real-life series en commercials uit de koker van deze digital agency. Op dit moment werken er meer dan 65 productiemensen en getalenteerde creatievelingen aan de dagelijkse productie van nieuwe content of de Nederlandse televisiezenders. Met name NPO, RTL, VMT en SBS behoren tot de zenders waar men momenteel mee samenwerkt.

Type project

Al die tijd hebben we netjes onze mond gehouden maar nu mogen we het eindelijk roepen!  Begin dit jaar werden we door Pilot Studio benadert om een bijdrage te leveren aan de nieuwe tv sensatie De Nieuwe Lekkerbek 2018. We zijn trots om jullie te melden dat wij een mooie bijdrage hebben geleverd aan het tv-programma De Nieuwe Lekkerbek bij Omroep MAX waarbij eet-uitvinders met hun verrassende en vernieuwende food producten Nederland proberen te veroveren. We ondersteunde de draaidagen, zorgden voor een food gerichte aanpak voor de kwaliteit van alle food creaties, dachten mee over de settings, coördineerde de draaidagen rondom de finale uitzending en tilde de concepten van alle kandidaten naar een hoger niveau.

Website

www.maxvandaag.nl/programmas/tv/de-nieuwe-lekkerbek

www.pilotstudio.nl

Bijdrage Pit-Foodconcept

De afleveringen van De Nieuwe Lekkerbek 2018 worden iedere woensdag om 20.30 uur uitgezonden bij Omroep MAX op NPO 1. Marlijn Weerdenburg en André van Duin presenteren het programma en ook de jury is van hoog niveau. Robert Kranenborg, Alain Caron, Daan Faber en Ellen Scholtens jureren de vernieuwende eet-sensaties!

De mannen van PIT coachten samen met Kim de Smit van Foodsafari (inmiddels mede PITTER) alle kandidaten van De Nieuwe Lekkerbek. Zo gingen Dries en Kim met ze aan de slag om het concept te versterken en verder uit te bouwen en ging PIT productontwikkelaar Rik met ze aan de bak in de proefkeuken. Van conceptversterking tot creative food marketing en van productontwikkeling tot vormgeving. De mannen van PIT hielpen de kandidaten hun final pitch aan de jury te nailen!

We leverde met ons team een aanzienlijke bijdrage voor, tijdens en na de opnames van dit programma. Zo zijn we momenteel bezig met het doorontwikkelen van een aantal conceptideeën van de finalisten om ze te helpen en ondersteunen met het realiseren, opschalen en in de markt zetten van het lekkerbek product. Stay tuned!

Kijken dus! Iedere woensdag 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1

Seizoen 2018 zit er inmiddels op maar keep an eye out for next year! De uitzendingen zijn natuurlijk terug te zien online.

Bijdrage Pit-Foodconcepts

# TV coaches

# Food innovators

# Professionele coaching voor alle finalisten van de nieuwe lekkerbek 2018

# Samenwerking Pilot Studio / Foodsafari / Pit-Foodconcepts

# De nieuwe lekkerbek 2018

# Omroep MAX NPO