• prominent tomaten pit-foodconcepts
  • prominent tomaten pit-foodconcepts
  • prominent tomaten pit-foodconcepts
  • prominent tomaten pit-foodconcepts
  • prominent tomaten pit-foodconcepts

prominent tomatoes.

Even voorstellen

Pit-Foodconcepts heeft de eer tegenwoordig om voor steeds grotere en sterkere merken te mogen werken. Van de grootste Retailers in ons land tot telersverenigingen met internationale allure. Prominent Tomatoes schakelde Pit-Foodconcepts in om het innovatieteam kennis bij te brengen van conceptontwikkeling en trendwatching. Zoals jullie weten ondersteunen wij food bedrijven niet alleen door conceptontwikkelingen uit te voeren maar ondersteunen we onze partners ook op het gebied van professionele trainingen en cursussen.

Prominent kweekt en verkoopt tientallen soorten top tomaten. Van Roma tot Cherry Pruim Tomaten en van Jaxx tot Bliss. Voor iedere consument is er keuze. Prominent Tomatoes is een toonaangevende partij die het verschil wil maken. Zo ontwikkelen ze nieuwe rassen, hosten ze een Prominent Kids Food Challenge, zijn ze Planetproof gecertificeerd en zoeken ze constant verbinding in de markt met bijvoorbeeld Retailers maar ook huisartsen en scholen.

De telers Prominent telen het hele jaar rond de allerbeste tomatenrassen. Het brede assortiment zorgt ervoor dat er voor elke consument een geschikte tomaat beschikbaar is. De telers zorgen er bovendien voor dat al die tomaten zo vers, smaakvol en aantrekkelijk mogelijk in het winkelschap terecht komen. Ze doen dat samen met heel veel partners en met elkaar. Samen sta je immers sterk. Als innoverende specialist in tomaten, is het de passie van Prominent om elk type consument dagelijks te laten genieten van de gezonde en smaakvolle Prominent producten. Deze producten worden geteeld door vooruitstrevende telers en toonaangevende producenten van topkwaliteit tomaten. De kernwaarden vormen de basis van het DNA van Prominent: we care – we are fresh – we are healthy – we are partners.

Bij Prominent werken ze graag in én aan een gezonde omgeving. In de gecontroleerde omgeving van de kas gaan ze zuinig om met grondstoffen. Verder werken ze hard aan hergebruik van afvalstoffen en gaan ze voor 100% gebruik van de tomaten. No Waste! Door innovatieve en duurzame energiemaatregelen, zuinig gebruik van water, natuurlijke gewasbescherming en de hoge opbrengst per hectare, houden ze de klimaatbelasting zo laag mogelijk. Daarom zijn Nederlandse kastomaten de duurzame keus bij uitstek.

Bekijk dit geweldig mooie filmpje eens om meer gevoel te krijgen bij deze sterke en innovatieve speler in de wereld van tomaten: filmpje PROMINENT TOMATIES

Website

www.prominent-tomatoes.nl

Innovatiesessies & training

Pit-Foodconcepts is de nieuwe partner voor Prominent Tomatoes op het gebied van conceptontwikkeling en trendwatching. Samen met Kim de Smit van Foodsafari trokken we erop uit om het team van Prominent Tomatoes bij te spijkeren qua kennis. We verzorgde onze tweedaagse business training trends & concepting waarbij we ze alles leerde over het signaleren en toepassen van fresh food trends en het ontwikkelen van een innovatief tomatenconcept. Lees hieronder alles over onze manier van B2B training! Je vindt op onze website onder het kopje “TRAININGEN” een overzicht van al onze mogelijkheden qua trainingen en cursussen.

B2B training – Concepting & Trendwatching – fresh food

Willen jij of je team je food skills upgraden? Dit is je kans. De training trendwatching & concepting is een unieke samenwerking tussen Pit-Foodconcepts & Foodsafari waarbij we jou als food professional in twee dagen opleiden tot ervaren trendwatcher en conceptontwikkelaar. Willen jij, je werkgever en je team zelfstandig concepten kunnen ontwikkelen en wil je trends leren signaleren, begrijpen en toepassen? Dan is deze tweedaagse praktijk training jou op het lijf geschreven. We brengen je de skills van trendwatching & concepting bij en doen alle inside information uit de doeken. Zo versterk jij je skills, sta je sterker in je functie als food professional en bespaart je baas geld omdat ontwikkelingen gericht kunnen plaatsvinden.