• Rebl Chef plantaardige food producten
 • plantaardige_verpakking_ontwerp_DESIGN CREDITS_LAURA VOET
 • Rebl chef plantaardige vegan food producten
 • plantaardige_verpakking_ontwerp_DESIGN CREDITS_LAURA VOET
 • Rebl Chef plantaardige food producten
 • Rebl Chef plantaardige vegan food producten
 • plantaardige_verpakking_ontwerp_DESIGN CREDITS_LAURA VOET
 • Rebl Chef plantaardige vegan food producten
 • Rebl Chef plantaardige food producten
 • Rebl Chef plantaardige vegan producten
 • plantaardige_verpakking_ontwerp_DESIGN CREDITS_LAURA VOET
 • Rebl Chef plantaardige food producten
 • Rebl Chef plantaardige food producten

rebl chef – we serve planty.

 

STRATEGIEVORMING & MERK DNA

PLANTAARDIG EN PLANEET-

WAARDIG GEMAK

 

De vraag

Met Green Pro International bieden we Retailers een totaalassortiment aan Vegan en plantaardige producten. We hebben tal van plantaardige merken onder onze hoede maar zien ook potentieel in het ontwikkelen van een eigen Vegan product range. Kun je ons helpen bij het vormen van een merkstrategie en een unieke product positionering voor Retail?

Het resultaat

Pit-Foodconcepts mocht een geweldig tof concept uitwerken voor de mannen van Rebl Chef. Joep en Aart Jan stapte bij ons binnen in Eindhoven met de vraag of we ze wilde helpen met het vormen van een sterke merkstrategie en unieke, plantaardige benadering voor hun Vegan producten. Natuurlijk kunnen we dat! We gingen aan de slag rondom het bouwen van een merk-DNA door middel van archetypes. Zo kwamen we tot een bijzondere mix. Want zeg nu zelf, plantaardige concepten lijken vandaag de dag erg veel op elkaar. Er is vel greenwashing gaande. Het lieflijke, het brave en het wereld verbeterende sfeertje wilde we deze keer wat spannender maken. En dat is gelukt! PLANTY vormde uiteindelijk het sleutelwoord. Zo simpel maar krachtig kan een concept zijn. WE SERVE PLANTY werd de pay-off en de kapstok voor de hele range. Dat dus. enuh….. WE GOT PLANTY MORE COMING YOUR WAY!

Laura Voet vertaalde de strategie en het merk DNA naar een super gave en sterke branding en verpakkingsontwerpen. Alle design credits zijn voor Laura, samen bouwen we aan een duurzaam voedselsysteem. En zeg nu zelf, dat is me toch een partij gaaf geworden! Rebl Chef zal in diverse productgroepen aanwezig zijn in Retail. Van kant en klare maaltijden tot pizza’s en van snackbites tot sweet potato rings! Inmiddels is Rebl Chef verkrijgbaar bij Colruyt en Jumbo Supermarkten. Een super mooi eindresultaat met groot bereik.

Leer Rebl Chef wat beter kennen

Rebl Chef is aaibaar rebels, avontuurlijk en plantzinnig! Feitelijk is het concept in twee woorden te vangen. PLANTAARDIG & PLANEETWAARDIG ofwel Planty & Earthfriendly (Geslaagde propositie al zeggen we het zelf ;))

PLANTY

Rebl Chef maakt 100% plantaardige producten en brengt deze op eigenzinnige en frisse wijze. Rebl Chef kiest ervoor om anders te zijn dan anders maar verliest daarbij nooit de kernbehoefte van de consument uit het oog. Sterker nog, de missie van Rebl chef is het bereikbaar maken van plantaardige voeding voor iedereen, voor ieder moment van de dag. Plantaardig eten geeft je positieve energie en is simpelweg freak’n good!

Planty staat naast de letterlijke vertaling (planten) ook voor plenty (meer dan genoeg). We brengen je niet alleen een plantaardige maaltijd maar veel meer dan dat. Zo serveren we je plantaardige producten en nemen je mee op avontuur. Onze PLANTY ADVENTURES laten zien hoe we te werk gaan en hoe onze avonturen samen komen in ieder product.

Onder Planty verstaan we 100% plantaardige Vegan producten. De producten bevatten geen enkel dierlijk ingrediënt. Plantpower dus. Rebl Chef maakt plantaardige producten met gemak. Zo tover jij als consument in een handomdraai plantaardige en chef-waardige gerechten op tafel. Ze laten je, door middel van toegankelijke producten, zien hoe gemakkelijk plantaardig eten is en helpen iedere plantaardige eter (beginner of pro) op weg met het maken van de juiste keuze.

EARTHFRIENDLY

Plantaardige ingrediënten staan bij Rebl Chef centraal, dat staat als een paal boven water. Maar wist je dat ze planten niet alleen in hun Rebl Chef producten verwerken? De Rebl Chef mindset is ook plantaardig en planeetwaardig. In alles wat ze doen verliezen ze onze prachtige planeet niet uit het oog. Planeetwaardig noemen we dat!

Dit doen ze niet door een mooi corporate verhaal te vertellen waar vervolgens geen actie uit voortkomt. Nee, dit doen ze door direct een positieve bijdrage te leveren. Afgezien van de plantaardige producten die ze verkopen, die natuurlijk ook al een positief bijdrage aan het verminderen van dierlijke consumptie en het verhogen van plantaardige consumptie, zet Rebl Chef zich op tal van andere zaken in voor een plantwaardige planeet. Rebl Chef zoekt altijd naar leuke manieren om positieve impact te maken. Inspireren en creëren past ze! Zo planten ze geen bomen maar gaan ze voor ecologische muurschilderingen met luchtzuiverende verf. Eigenlijk is het heel simpel. Rebl Chef helpt de mainstream consument, wereldwijd, om plantaardige producten op gemakkelijke wijze onderdeel te maken van hun dagelijkse voedselpatroon waardoor we samen een positieve bijdrage leveren aan een planeetwaardig bestaan.

Ontdek dit super leuke plantaardige Retail merk!

LinkedIn

Instagram

Website

 • green pro international
 • 11-2020
Ontdek meer!