• pit-foodconcepts - roots by cabana hilvarenbeek
  • pit-foodconcepts - roots foodbar
  • pit-foodconcepts - roots by cabana hilvarenbeek
  • pit-foodconcepts - roots by cabana hilvarenbeek.
  • pit-foodconcepts - roots foodbar.
  • pit-foodconcepts - roots by cabana

roots foodbar.

Even voorstellen

Tien jaar geleden begon Cabana aan de Gelderstraat 40 in Hilvarenbeek. De wensen, behoeften en de manier van eten, vermaken en beleven is in de loop der jaren flink veranderd. Het aanbod is enorm gegroeid, daarom vonden Koen en Jeroen Fleskens het tijd voor vernieuwing. Het gevoel voor gastvrijheid en de toegankelijke huiskamersfeer zijn behouden maar wel in een splinternieuw jasje gestoken. Dit nieuwe jasje resulteerde in Roots Foodbar by Cabana. Roots staat voor werken met passie en werken met gepassioneerde mensen die onderscheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Werken met eerlijke producten en met smaakbeleving. Paté van streekboerderij ’t Schop, de beste chocolade van Van Ham Chocolaterie, Hollandse garnalen bitterballen van Vis en Meer uit Poppel en een eigen koffiebranderij van Brinks die enkel premium koffiebonen voor Roots de bonen brand. Kort gezegd: ‘topleveranciers uit de omgeving met passie voor het vak.’ Samen met deze helden streeft Roots naar topkwaliteit. Een avondje uit is meer dan een lekker hapje eten, meer dan entertainen. Een gevoel van thuiskomen in een gezellige ambiance waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Het is een sfeer waarbij eerlijkheid, transparantie en duurzaamheid de leidraad vormen. Vandaar de nieuwe naam ‘Roots’.

Website

http://roots-foodbar.nl/

Type project

Roots Foodbar by Cabana heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De totale restyling van Cabana naar Roots heeft veel teweeg gebracht en heeft Roots direct op de kaart gezet. Een nieuwe start betekend vele veranderingen. Des te meer reden een goede keukenbrigade in huis te hebben om het nieuwe gevoel op de borden te toveren.

Bijdrage Pit-Foodconcepts

Pit-Foodconcepts werkt op freelance basis voor Roots te Hilvarenbeek. Als productontwikkelaar bij Pit-Foodconcepts vindt Rik de Hek het erg belangrijk link met de keuken te behouden. Bezig zijn met de producten en ingrediënten en feeling behouden met de professionele keuken. Een productontwikkelaar kan namelijk geen product ontwikkelen zonder affiniteit met de keuken, waar het immers allemaal begint. De professionele horeca keuken kent zijn eigen gebruiken en manieren. Zaak voor een productontwikkelaar van food producten voor de horeca en food service om zichzelf in te kunnen leven in deze manieren en gebruiken.

Rol

# Freelance horeca en interim werk

# All year around