geheim-2

SOUS VIDE VERSCONCEPT.

TRENDONDERZOEK &

CONCEPTONTWIKKELING

SOUS VIDE GEMAK

 

De vraag

Kun je ons helpen met het introduceren van Millennial sous vide concepten in Retail en daar een unieke propositie en conceptrichting voor vormen?

Het resultaat

Sous vide is een mooie bereidingstechniek die zijn opmars maakt binnen het Retail segment. Perfect voor Millennials! Geen vieze handen, geen vieze pannen en een snelle, verse bereiding waarbij alle goede voedingsstoffen behouden blijven. We zien veel vragen bij ons binnenkomen vanuit food producenten die willen inspelen op het Millennial gemakt. Ze krijgen vaak de vraag vanuit Retailers om actief mee te denken op het gebied van Millennial gedreven concepten omdat dit hun doelgroep is. We vormde voor deze producent een strategisch rapport waarbij we de product kansen (Millennial gemak) in kaart brachten op asis van een trendonderzoek. We vertaalde het rapport naar hapklare concepten die direct hun weg binnen Retail konden vinden. SOUS VIDE CHEF is een concept waarbij verse maaltijdcomponenten sous vide worden verpakt en op de versafdelingen van de toonaangevende Retailers verkocht kunnen worden.

Ontdek dit vooruitstrevende bedrijf!

Website

Facebook

  • Meatfriends / Van Loon Group
  • 2019/2020
Ontdek meer!