• pit-foodconcepts - bruut mobile concepts
  • pit-foodconcepts - bruut mobile concepts
  • pit-foodconcepts - bruut mobile concepts huisstijl
  • pit-foodconcepts - bruut mobile concepts
  • pit-foodconcepts - bruut mobile concepts.
  • pit-foodconcepts - dries habraken

Bruut Mobile Concepts.

Even voorstellen

Pit-Foodconcepts en Habbevents besloten enige tijd geleden de krachten te bundelen en elkaar te versterken waar mogelijk. Habbevents is een jonge organisatie met een passie voor het verzorgen van entertainment op feesten en evenementen. De onderscheidende sfeerconcepten past Habbevents al jaren met succes toe op bruiloften, privéfeesten, bedrijfsfeesten, tuinfeesten en andere evenementen. Daarbij werkt men nauw samen met een divers netwerk van erkende artiesten.

Naast de innovatieve DJ-Booths, de artiesten en de totale sfeerbeleving heeft Habbevents een geweldige concepttruck gebouwd. Deze Ford Transit uit 1971 is een lust voor het oog en geheel gerestaureerd. De cabine is behouden maar de opbouw is op maat gemaakt. Het resultaat, een geweldige en hypermoderne concept truck, voorzien van alle gemakken. Deze prachtige concept truck is voorzien van een hydraulisch systeem waardoor het uitgifte punt kan worden afgesteld. Ook is deze eyecatcher voorzien van een BOSE sound system, een watersysteem, LED verlichting en verlichte bar.

Website

http://habbevents.nl/

Officiële website is nog in aanbouw.

Type project

Deze concept truck is de ideale tool voor festivals, events, product promoties, themafeesten of beursstand. Dankzij Pit-Foodconcepts kreeg dit nieuwe (oude) beestje een naam en is de concept truck tot inmiddels bekend onder de naam BRUUT Mobile Concepts. De komst van deze concept truck opent nieuwe deuren voor Habbevents en Pit-Foodconcepts.

Bijdrage Pit-Foodconcepts

Aan Pit-Foodconcepts de taak passende food & drinks concepten op een innovatieve manier te implementeren in het geheel. Samen met het team van Habbevents ontwikkelde Pit-Foodconcepts een scala aan mobiele concepten die toepasbaar zijn op feesten, partijen, events of festivals. Naast de ontwikkeling van food concepten levert Pit-Foodconcepts een bijdrage aan de positionering van de concepttruck en dragen wij met ons team zorg voor productpromoties of demonstraties. Zo visualiseren we food concepten als portfolio voor de concept truck en denken we mee over innovatieve invullingen van deze mobiele conceptbeleving. BRUUT Mobile Concepts it is!

Nieuwsgierig? Bekijk hier eens een demo video van HabbEvents waarbij de concept truck centraal staat.

Rol

# Logo design

# Ontwikkelen huisstijl BRUUT Mobile Concepts

# Conceptontwikkeling food & drinks

# Uitvoeren en ondersteunen concepten op locatie

# Innovatie partner