• De nieuwe lekkerbek
  PIT Foodconcepts
 • De nieuwe lekkerbek
  PIT Foodconcepts
 • De nieuwe lekkerbek
  PIT Foodconcepts
 • De nieuwe lekkerbek
  PIT Foodconcepts

tv programma de nieuwe lekkerbek.

COACHING & ONDERSTEUNING

CONCEPTONTWIKKELING

TV LEKKERBEKKEN

 

De vraag

Kan PIT Foodconcepts ons helpen bij het coachen van onze tv kandidaten en gedurende het seizoen stappen met ze zetten om hun food innovatie next level te tillen? ZEKERRRR!

Het resultaat

We zijn trots om jullie te melden dat wij een mooie bijdrage hebben geleverd aan het tv-programma De Nieuwe Lekkerbek bij Omroep MAX waarbij eet-uitvinders met hun verrassende en vernieuwende food producten Nederland proberen te veroveren. De Nieuwe Lekkerbek wordt uitgezonden bij Omroep MAX op NPO 1 en is online terug te kijken voor de liefhebbers. Marlijn Weerdenburg en André van Duin presenteren het programma en ook de jury is van hoog niveau. Robert Kranenborg, Alain Caron, Daan Faber en Ellen Scholtens jureren de vernieuwende eet-sensaties!

PIT coachten alle kandidaten van De Nieuwe Lekkerbek. Zo gingen Dries en Kim met ze aan de slag om het concept te versterken en verder uit te bouwen en gingen we met ze aan de bak in de proefkeuken. We coachte de tv inzendingen en adviseerde ze op het gebied van haalbaarheid, strategie en positionering. Het concept moest versterkt worden en we stoomde de kandidaten klaar voor de pitch in de finale. De inzendingen waren enorm divers en liep uiteen qua onderwerpen. Van Vegan hondenkoekjes die baasje en hond konden delen tot plantaardige snacks en van lokale streekproducten in een modern jasje tot het gebruik van reststromen. Super leuk om lokaal ondernemerschap en een hoog willie wortel gehalte te mogen ondersteunen op deze manier.

Ontdek dit super leuke tv programma van Omroep MAX!

Facebook

Website

Twitter

 

 • Omroep MAX
 • 06-2018
Ontdek meer!