twisting & tweaking.

gouden tavola pit-foodconcepts

 

I need help ! 

De mannen van PIT zijn rebels in het twisten & tweaken van bestaande concepten. Zo kan het voorkomen dat uw al een food & beverages concept in de markt heeft gezet. Een bestaand restaurant, een slecht verkoopbaar product of een strategie die niet aansluit bij de doelgroep? Don’t you worry. Wij helpen u om op innovatieve wijze uw concept te tweaken. In de meeste gevallen is de essentie perfect maar mist het eigenheid, karakter of heeft het concept onvoldoende ballen. Een nieuwe markt aanboren of door te twisten & tweaken uw markt bedienen? Give us a call.

Take a deep breath…..we have got your back

Steeds vaker zien we de behoefte vanuit ondernemers om bestaande concepten nieuw leven in te blazen of te reanimeren. Laat dit nu de expertise zijn van de mannen van PIT. Een frisse, onpartijdige en geheel ongezouten mening op het geheel. Want daar heeft u immers het meeste aan. De mannen van PIt praten u niet naar de mond maar zeggen waar het op slaat. Direct en goed onderbouwd met natuurlijke onze kenmerkende signature. Steeds vaker worden bestaande merken opnieuw gepositioneerd of worden horecaformules omgebogen tot een nieuwe geheel, beter passend bij de huidige markt. Twisting & Tweaking staat ook voor het anders benaderen van een concept. Een manier waarop u wellicht nog nooit naar uw eigen concept heeft gekeken. Zo zijn we sterk in het tonen van nieuwe wegen en creëren we nieuwe markten door middel van nieuwe toepassingen. Vaak met middelen die al voor handen zijn.

Okay….. now what?

Een azijnfabriek die toe is aan een nieuw afzetkanaal en nu naast zijn azijnlijn ook azijnsiroop verkoopt? Een pastaproducent die nu ook de markt van algen bediend? De mannen van PIT denken OM en stappen buiten de paden van de makkelijkste weg of de meest voor de hand liggende keuze. Samen met u analyseren we het concept en bepalen we samen welke richting de juiste is. Ook hier vormen we weer bouwblokken. Toekomstbestendige bouwblokken. Of het nu het herpositioneren van een product, het op de schop nemen van een restaurant formule of het twisten van productielijn is, wij zijn je man!

Let’s twist

Dit onderdeel kan individueel ingezet worden of kan worden gecombineerd met onze andere onderdelen. Alleen interesse in het onderdeel Twisting & Tweaking? Give us a call. Nieuwsgierig naar de andere stappen  Concepten of Realisatie click here.

Howdy !

Hi There,

Nieuwsgierig geworden? Just send us a message!

Howdy
Powered by